Önbizalom tréning

Sokszor érzed azt,
hogy valaki más bőrébe bújnál?

Valaki olyanéba, aki sikeresebb, vagyonosabb,
vagy akinek jó munkája, és jó párkapcsolata van?

 

Hidd el nekem, tudom hogy érzel!

Life coachként és trénerként naponta találkozom ezekkel a problémákkal, és az a tapasztalatom, hogy ezek az önbizalom hiányára vezethetők vissza.

SŐT! Tovább megyek:

 • Ha nem hiszel eléggé saját magadban,
 • céljaid nem tudod megvalósítani,
 • a pénzre negatívan gondolsz,
 • nincs párkapcsolatod, vagy magányos, esetleg alárendelt vagy benne,
 • és mindig mások véleményére adsz, másoktól várod a megerősítést,

ez mind mind az önbizalomhiány tünetei.

Egyébként gondolj csak bele:

 • Ha Te nem hiszel magadban, akkor hogyan várod el, hogy más higgyen benned?
 • Ha te nem hiszed el magadról, hogy sikeres leszel, miből gondolod, hogy más sikeresként vagy csak a siker esélyeseként fog rád tekinteni?

 

A jó hír az, hogy van megoldás,
ugyanis a magabiztosság növelhető!

És mindjárt meg is mutatom, hogyan!

Összeállítottam egy élő önbizalomtréninget, amely segíteni fog, ha elkötelezett vagy életed megváltoztatása mellett.

Hogy mit jelent az elkötelezettség?
Azt, hogy hajlandó vagy megtenni azon dolgokat, amelyeket a tréningen hallasz. Ha ez nincs meg a hajlandóság, vagy a sült galambot várod a szádba, akkor kérlek most zárd be ezt az oldalt.  Ez esetben sincs harag, csupán nem tudok Neked segíteni.

 

Ok. Mivel még mindig itt vagy, úgy gondolom, szeretnél tenni életed megváltoztatásáért. Szuper! Az ilyen emberekkel –mint Te– tudunk elérni hosszan tartó eredményeket, akikben megvan a hajlandóság arra, hogy tegyenek is azért, hogy életük pozitív irányba változzon.

Az önbizalom tréning során megvizsgáljuk az Önmagaddal való kapcsolatot, önbizalomhiányod  okait és tüneteit,  majd számos olyan kész megoldást adok a kezedbe, amely segít elfogadni magadat és növeli a magabiztosságodat. Továbbá megismersz néhány UNIVERZÁLIS alaptörvényt az életeddel kapcsolatban.

 

Jól hangzik?
Akkor mondom a részleteket…

A tréning 17 órakor kezdődik, hogy aki munkából jön, az is odaérjen, és 20 óráig tart. Ezen a 3 órás műhelygyakorlaton az elmélet mellett rengeteg gyakorlat is lesz, olyan gyakorlatok, amelyet már holnap tudsz alkalmazni.

Az országban számos helyen megtartjuk  a tréninget, ahol igény van rá. A cél az, hogy minél több embernek tudjak segíteni, hogy magabiztosabb legyen. Éppen ezért a tréning díja is igen alacsony, az értékéhez képest.

Itt a weboldalon meg vannak hirdetve a tréning helyszínek és időpontok, nincs más dolgod, csak add meg az adataid és jelentkezz.

 

Mi van, ha nincs hozzád közel tréning meghirdetve?

Amit a tréningen résztvevők nagy része tesz, jelentkezik a hozzá legközelebbi városban tartandó tréningre. Jól hallod, ez egy újabb erőfeszítés, amit a fejlődésedért teszel. (Egyébként budapesti tréningemen volt már pécsi jelentkező is, és azért az nem kis távolság. De aki fejlődni akar, az tesz érte.)

 

Ok, ez tetszik!
Mennyibe kerül?

Ha marketinges oldalról közelíteném meg a kérdést, akkor azt kérdeném tőled, hogy mennyit érne meg az, hogy önbizalommal teli, magabiztos ember legyél? Azt mondanád erre, hogy sokat.

Vagy ha azt kérdezném, hogy mennyit érne meg neked, hogy a tréning után egy jól, vagy jobban fizető munkát találj? Az első havi béred 20 %-át megérné?

Vagy mit érne meg, hogy találj egy szerető társat, vagy rendbe hozd a kapcsolatod?

 

De mivel nem vagyok jó marketinges, így csak simán ide írom:

A tréning díja csupán 5.000 Ft.

 

És hogy miért csak ennyi?

Hidd el, nem ebből az 5000 Ft-ból akarod meggazdagodni. Engem kizárólag az motivál, hogy segíteni tudjak rajtad és még rengeteg más emberen.

Azért kerül ennyibe, mert szeretném mindenki számára elérhetővé tenni, de azért nem adom ingyen, mert azt akarom, hogy csak azok jöjjenek el a tréningjeinkre, akik komolyan gondolják azt, hogy ideje rendbe tenni az életüket.

Ez az 5000 Ft az első elköteleződés… az első akadály. Ha ezt átléped, akkor kellő komolysággal és nyitottsággal érkezel a tréningemre, ami alapfeltétele annak, hogy az életed pozitív irányba induljon.

 

Várj, még nincs vége…
Ha most cselekszel, ajándékokat is kapsz!

Ahogyan mondtam, a 3 órás élő önbizalom tréning díja csupán 5.000 Ft.  Viszont ha MOST megrendeled, és 3 napon belül ki is egyenlíted a tréning díját, akkor további ajándékok várnak rád:

 1. AJÁNDÉK:
  Ahogy a tréning díja beérkezett, kapsz egy CD-t, rajta pozitív gondolatokkal, megerősítésekkel. Azért hogy bárhova magaddal vihesd (telefon, tablet, stb.) letölthető formában küldöm el Neked.
  .
 2. AJÁNDÉK:
  A tréning után küldök neked egy rövid összefoglalót a legfontosabb gondolatokról, és tennivalókról. És ha bármilyen kérdésed van, azt felteheted nekem. A cél az, hogy minden a helyére kerüljön.
  .
 3. AJÁNDÉK:
  A tréning után kapsz tőlem egy rendkívül kedvező lehetőséget, hogyha úgy döntesz, hogy a továbbiakban is igénybe vennéd segítségem. De erről majd később.

 

Tehát jól látod, tényleg nem ebből akarok meggazdagodni. A tréning díja 5.000 Ft, és még 3 ajándékot is kapsz tőlem.

Így elég korrekt? Akkor jelentkezz MOST!

 

 

JELENTKEZÉS

Tudnivalók:

 • Időpont: 2014.09.17. (Szerda) 17,00-20,00 óra között
 • Helyszín: Lurdy Ház Konferencia- és Rendezvényközpont (1. terem)
 • Díja: 5.000 Ft.
 • A jelentkezés elküldése után kapsz e-mailben egy díjbekérőt.
 • Amint átutaltad (vagy bankban befizetted) az összeget és számlánkon jelentkezik, küldünk egy visszaigazolást. Ekkor biztosított a helyed a tréningen.
 • A számlát a befizetés után e-mailben küldjük.

 

FIGYELEM!

Az élő önbizalom tréning megtartásra került 2014. 09. 17-én, erről itt tudsz olvasni.

Jelenleg a tréning online verziója elérhető: online önbizalom tréning