Pozitív gondolkodás,  Személyiségfejlesztő tippek,  Tudatosság,  Vonzás törvénye

Kitiltási botrány, netadó, vasárnapi zárva tartás

„Kitiltási botrány”, „netadó”, „vasárnapi zárva tartás”, „milliárdos csalások”, „ukrajnai helyzet” – csak néhány téma az elmúlt hetekből, ami folyamatos beszéd- és vitatémát ad az embereknek.

Kitiltási botrány, netadó, vasárnapi zárva tartás

Ne izgulj nem fogok politizálni, ahogyan eddig sem tettem. Csupán arra szeretnék rávilágítani, hogy ha a fókuszod a nap nagy részében ezen van, akkor mikor jut idő egyáltalán önmagadra.

 

Törődj a közügyekkel

Na persze nem azt mondom, hogy ne törődj a közügyekkel, amely talán Téged és/vagy vállalkozásod is érinti. Foglalkozz vele, fejtsd ki a véleményed, vitasd meg másokkal. Viszont arra figyelj, hogy ne egész napod ezen dolgok jegyében teljen.

 

Emlékszel még a vonzás törvényére?

Beszéltem már róla elég sokat.

A vonzás törvénye azt mondja ki, hogy amire gondolsz, abból többet kapsz. (Legyen az pozitív vagy negatív.)

Ha Te pedig úgy tekintesz fenti dolgokra, mint negatív események, esetleg másokkal is erről beszélgetsz, akkor gondolkodásod fókuszában negatív dolgok állnak, és negatív dolgokat fogsz bevonzani életedbe.

 

Mi a megoldás?

Természetesen nem kell homokba dugni a fejed. Mondd el a véleményed, beszéld meg másokkal az álláspontodat, viszont utána kár ezen aggódnod.

Foglalkozz inkább önmagaddal, és állítsd a céljaidat a fókuszba, mintsem hogy ezen dolgokon, vagy a problémáidon rágódnál.

Ahogyan életedért, gondolkodásodért is TE vagy a felelős. Hozz hát egy tudatos döntést! A folyamatos aggódás, mások kritizálása, a tettlegesség (pl. rombolás), nem a tudatos emberek eszközei.

A tudatos emberek igyekeznek véleményüket tárgyilagosan kifejteni, és a számukra fontos dolgokra koncentrálni. Javaslom tégy Te is így!