Pozitív gondolkodás,  Személyiségfejlesztő tippek,  Változtatás,  Vonzás törvénye

Pozitív gondolkodás

A jó hír az, hogy a pozitív gondolkodás működik!
Teljesen mindegy, hogy Ön férfi vagy nő, hány éves, mivel foglalkozik, milyen iskolát végzett, és hisz-e benne vagy sem.

A “rossz hír” viszont, hogy “Önnek kell tennie” érte!

A pozitív gondolkodás és a pozitív gondolkodás ereje

 

Negatív vs. pozitív gondolkodás

Az emberek többsége általában negatív gondolatokkal él. Azon jár az eszük, hogyan fizetik be csekkjeiket, mi lehet a munkában, miért tolt le a főnök, miért vesztem össze párommal, vagy miért is nincs párom. Esetleg azon gondolkodnak, hogy nincs semmi lehetőség, és egyébként is minden rossz dologért más a felelős.

Vannak viszont a pozitívan gondolkodó emberek, akik a lehetőségeket keresik, nem a problémákat. Ezeknek az embereknek konkrétan megfogalmazott és leírt céljaik vannak, és azt követik.

A vonzás törvénye leegyszerűsítve így hangzik, hogy minél többet gondolkodunk valamin, annál többet kapunk belőle. Ez tehát az oka annak, hogy a pozitívan gondolkodó, lehetőségeket kereső ember sokkal sikeresebb és sokkal több mindent elér az életben, mint negatívan gondolkodó és az életébe bevonzó társai.

 

Megengedhetjük tehát magunknak azt a luxust, hogy negatívan gondolkodjunk?

Azt gondolom, nem!!!

A pozitív gondolkodás révén Ön…

 • kellemesebb emberré válik embertársai szemében,
 • nyitottabb lesz új dolgokra,
 • egészségesebb lesz,
 • jobban megbirkózik a napi kihívásokkal,
 •  gyorsabban elérni céljait,
 • Jól érezi magát!

 

Néhány technika a gyakorlatban:

 •  Iktassa ki negatív gondolatait!
  Tudatos elménk egyszerre 1 dologgal képes foglalkozni. A helyettesítés törvénye alapján Ön bármikor kicserélhet negatív gondolatát egy pozitívra (Pl. egy korábbi sikerélményre, vagy egy szép tájra, kellemese emberekre, esetleg gyermekre, unokára).
  .
 • Kezdje a napot pozitívan!
  Reggelente ébredés után, de még felkelés után ismételje el magában többször: „Tudom, hogy ma ismét egy csodálatos napom lesz!”
  .
 • Reagáljon másként dolgokra!
  Kevesen tudják, de a gondolkodásunk mellett a reakcióinkban élvezünk teljes szabadságot. Ez azt jelenti, hogy Ön dönti el, hogy egy helyzetre idegességgel, agresszióval, stresszel reagál, vagy megpróbál higgadt, kiegyensúlyozott maradni és megoldani az adott helyzetet.
  .
 • Vegye körül magát pozitív emberekkel!
  Nagyon fontos, hiszen az ember egy idő után olyanná válik, mint az őt körülvevők. Ha pozitív emberekkel vesszük körül magunkat, akkor nagy valószínűséggel nem negatív dolgokról, hiányról, problémákról lesz szó.
  .
 • Mosolyogjon többet!
  Minden nap olvasson humoros könyvet, hallgasson, nézzen meg az Interneten néhány percnyi vidám műsort. Ezáltal sokkal jobb hangulatba kerül.
 • Használjon pozitív megerősítéseket!
  – Kivételes, egyedi és értékes ember vagyok!
  – Teljesen egészséges vagyok!
  – Napról napra egyre jobban érzem magam!
  – Napról napra gazdagabb vagyok, mindig elegendő pénz van a bankszámlámon
  – Minél többet költök, annál több pénzem van!
  – Munkámat élvezettel és sikeresen végzem!
  .
 • Fejlessze önbecsülését pozitív önbeszédel!
  Önbeszéd belső párbeszédünk, ami ha pozitív, javítja életminőségünket, ellenben ha nagyrészt negatív, akkor javíthatatlan pesszimistává tesz.

 

Szeretné mesterien alkalmazni ezeket a technikákat megváltoztatva ezzel életét?

Akkor a Tökéletes Élet Mentoring Programja pontosan Önnek szól.

Azok számára került kidolgozásra, akik tudják, hogy valamit tenni kell, viszont bizonytalanok abban, hogy mi legyen a következő lépés.

A programban hétről hétre segítek megtenni az egyes lépéseket!
A tagok hetente kapják meg azt a tudást, amely változást hoz életükbe. És minden technikát azonnal “lefordítunk” a saját életére!

Lépésről lépésre építheti újra életét, mindezt kényelmesen, otthonról. Kattintson ide és nézzem meg a Tökéletes Élet mentoring Programot.