Újévi fogadalmak

Írta: Hollenda Zsolt - life coach, tréner

December 31-én mindenki fogadkozik, hogy jövőre minden más lesz, “lefogyok”, “leszokom a cigiről”… Se szeri, se száma az újévi fogadalmaknak, csak kérdés az, hogy betartjuk-e őket.

1274

 

Én az alábbiakat fogadtam meg 2015-re:

 • Tovább folytatom, amit 2014-ben és még több embernek segítek élete megváltoztatásában.
 • Igyekszem minél több bejegyzést írni ide a blogba.
 • Szeretném minél szélesebb körben terjeszteni a coachingot (konzultációt). Infók itt: www.lifecoach1.hu
 • Minél több városban szervezünk klubokat. Cél a közösségépítés és a gondolkodás formálása. (Ha szeretnél segíteni -természetesen nem ingyen- szólj.)
 • Indítottam egy új oldalt, mely a pozitív gondolkodásról szól, és a cél ennek népszerűsítése. Egy LIKE esetleg?
 • És a könyvem kiadása, ami már nem fért bele 2014-be.

 

Te mit fogadtál meg 2015-re? Írd meg nekem!

Oszd meg ismerőseiddel:

Kategória: Felelősségvállalás Gondolatébresztő Tudatosság

 


6 hozzászólás

 1. Laszinger Erika

  Tisztelt Hollenda Zsolt!

  Én a 2015-ös évben azt fogadtam meg,hogy még többet kell olvasnom,hanganyagokat hallgatnom,hírlevél írásokban fejlődnöm,magamat is fejleszteni folyamatosan. Mivel én a Sikerprogramban dolgozom így az idei évben legkésőbb márciustól beindítom a Saját online bemutatóimat is. Csoport találkozóim is vannak azokat is még jobban szeretném csinálni,még érdekesebbé tenni,színesebbé,hogy a munkatársaimnak még jobban tudjak segíteni. Ehhez magamnak is fejlődnöm kell hozzá. A hiányosságaimban is fejlődni behozni a lemaradásaimat,de minden tőlem telhetőt megteszek. Én már egy kisebb csapattal rendelkezem ami közel 200 főből áll. Szeretnék minden hónapban 2 új munkatársat regisztrálni.

  • Gabi

   Alapjában véve semmit nem fogadtam meg. Megpróbálom könnyebben elviselni a megpróbáltatásokat. És jobban kijönni belőlük.

 2. Márti

  Szia Zsolt! Nem kimondottan fogadalom, inkább elhatározás az, amit szeretnék 2015-ben. Mindenki terhét hajlamos vagyok a vállamra venni és próbálom megoldani, de ez néha nagyon kimerítő.Ezt csökkenteni kell! Nyelvet tanulni, egy kicsit önmagam életét élni,észrevenni és élvezni az élet apró örömeit, bárhol járni bármilyen időben, magammal vinni a “belső fényemet” és próbálni jól érezni magamat. Ezt szeretném.

 3. Gábor

  Semmit nem fogadok meg újévkor, babonából: túl sokan tesznek fogadalmat, alig tartja be valaki. Szinte közhely az új évi fogadalom. Az új év nálam egyébként a tavasszal indul, a tél hóalattiságában igyekszem belsőleg változni, ha túl vagyok az ősz fáradalmas “betakarításán” 😛 Idén is csak, mint minden évben: haladok lépésről lépésre a világmegváltás útján 🙂

 4. Zsuzsa

  Nekem -10 kg / 5 hónap alatt!
  Szurkoljatok :))

 5. Nenya

  Sziasztok!
  Én csak most bukkantam erre az oldalra, és nagyon tetszik. Azt fogadtam meg, hogy sokkal tudatosabban fogom élni az életemet 2015-től.
  Eddig működik, a céljaim megvalósulni látszanak. Kár, hogy nem kezdtem korábban, és eddig csak halogattam. Higgyetek abban, hogy minden elérhető és menni fog!
  Mindenkinek sok sikert kívánok!

Szóljon hozzá

Megjegyzés: A hozzászólásokat moderáljuk. Kérjük, ne küldje be többször ugyanazt, moderáció után meg fog jelenni a hozzászólása.

*

25.000 Ft értékű ajándék:

- „A Változás szabadsága” e-book + munkafüzet
- BÁRMIT elérhetsz - motivációs videó,
- Inspiráló zenék,
- Személyre szóló életviteli tanácsadás

Add meg neved, e-mail címed és máris küldöm!
Email*
Név*
ellenőrző kód: