Mentoring program

Létrehoztam egy Magyarországon egyedülálló gyakorlat orientált programot, amely a Tökéletes Élet Mentoring Program nevet kapta.

Mivel a változások nem egyik pillanatról a másikra történnek, éppen ezért a rendszert úgy alakítottam ki, hogy 1 éven keresztül folyamatosan ott vagyok melletted, segítek Neked, “fogom a kezed”.

boxok2
Ez egy teljes életreform program, de csak akkor működik, ha hajlandó vagy tenni is érte. Tehát azt javaslom, csak akkor fizess rá elő, ha eldöntötted, hogy teszel életed pozitív irányba történő megváltoztatásáért. Ez a program segít, de nem dolgozik helyetted!

.
Nézzük mit tartalmaz a program:

  • Csatlakozáskor megkapod a boldogságkitűződet.
  • Hetente kapsz videó előadásokat, az épp aktuális témában.
  • Rögtön megkapod a gyakorlati feladatokat, amelyekkel az elméletet azonnal le tudod fordítani a saját életedre.
  • Hozzáférést kapsz egy fórumhoz, melyben egymással és velem vitathatod meg kérdéseidet. Itt teheted közzé sikereidet is.
  • Attól függően, hogy milyen tagságot választasz, e-mailes, telefonos coaching lehetőségeid is lesznek.

.
Mindezt mennyiért?

Nem tudom, mennyit érne meg neked az, ha életedben hatalmas pozitív változás következne be. Valószínűleg sok mindent megadnál érte.

Hogy mindenki igényeit ki tudjam szolgálni, több tagságot hoztam létre. Vannak prémium szolgáltatások is, de a Tökéletes Élet Mentoring Program alap tagsága csupán egy közép kategóriás TV előfizetés ára havonta. Éppen azért, hogy széleskörűen elérhető legyen.

Kattints ide, és ismerd meg most, hogy miben tud neked a program segíteni.