Felelősségvállalás,  Önbizalom,  Önismeret

Véletlenek már pedig…

…na kíváncsi vagyok a véleményedre!!!

A tudatosság portálon én azt mondom, véletlenek nincsenek. Minden okkal történik.

véletlen

 

De kérdezek! Mit nevezel Te véletlennek? 

A Wikipedia ezt mondja: “A véletlen az egyedi esemény (vagy folyamat, történés) nem vélt bekövetkezése, illetve a köznyelvben a meghatározhatatlan, megjósolhatatlan vagy szabálytalan volta.”

 

A sors keze…

Sokan beszélnek sorszerűségről, aztán a dolgok egybeeséséről, vagy hallottuk azt is, hogy “véletlen törvénye”, vagy sokan beszélnek a valószínűségről. Ha valami történik, akkor hajlamosak erre fogni.

De kérdem én, ki a irányítja az életed? Kinek a kezében van a sorsod????

Valaki más kezében? Egy felsőbb hatalom az, aki parancsol neked, és ő irányít?

Nos véleményem szerint nem! Az életed TE irányítod, senki másnak nincs hozzá köze. Ha valamit eldöntesz, akkor életedbe vonzod az ahhoz kapcsolódó eseményeket.

 

A Tudatosság portál szerint te vagy a kormányos!

Én azt gondolom, hogy TE vagy a felelős saját életedért. Te irányítod életed, így ami történik veled, az is miattad van.

Ez nem tetszik? Nos rendben, akkor utálj engem 🙂 De ettől még senki nem változik meg.

A tények azok tények, az életedért TE vagy a felelős. Ha valami történik veled, annak oka van, és véletlenek nincsenek. Ez az én véleményem.

Lehet ezzel ellenkezni, lehet ezt nem elfogadni, de attól még így gondolom. Lehet, hogy ezért nem fogsz szeretni. Tudod mit? Ne is szeress. De ha segíteni tudtam neked, akkor ez már fél siker. A másik fele nálad van.

 

Nekem nem az számít, hogy szeretsz-e

Tudom, ez most furán hangzik. Aki ma life coach, vagy blogger,  azt szeretné, hogy emberek ezreit maga köré gyújtse, és ő legyen a véleményvezér. No én más vagyok.

Megtehetem azt, hogy elmondom a véleményem. Ha elfogadod, akkor örülök, ha nem, akkor megértem. A szalámit sem szereti mindenki. Engem sem fog, de ez nem is baj.

Ha egyetértesz velem, akkor fogadd meg tanácsaim, kövess, és segítek életed megváltoztatásában.

 

“Amikor eléggé erős a vágy, az események egészen furcsa módon kezdenek alakulni, véletlen halmozódik véletlenre, addig, míg a kívánt cél megvalósul.” Arthur Herzog