Gondolatébresztő,  Pozitív gondolkodás,  Vonzás törvénye

“Küldöm a pénzenergiát” – avagy a tévés műsorok átverések?

Mindnyájan ismerhetjük a TV-s betelefonálós műsorokat, amelyek a két nagy csatornán is jelentkeznek. Betelefonál az illető egy emelt díjas számon, és a műsorvezető küldi neki a pénzenergiát. Ez átverés lenne?

TV műsor
Részlet egy betelefonálós TV műsorból. (Forrás: ezo.tv)

 

“Kérem a keresztnevét és a születési időt, köszönöm.”

“5-4-3-2-1 máris küldöm a pénzenergiát. 2 héten belül pénz érkezik váratlan helyről.”

 

Válság ide vagy oda…

…kinek ne lenne szüksége pénzenergiára. Éppen ezért rengetegen fel is hívják ezeket a műsorokat. A műsorvezető pedig néhány személyes adat megadása után a vesénkbe lát és mondja a szerencse számainkat, vagy küldi a pénzenergiát, esetleg lesöpri a rontást.

Vannak akik szerint csupán átverés zajlik és emelt díjas telefonon csalják ki az emberek pénzét.

Ez lehet, hogy így van, de nézzünk a dolgok mögé egy kicsit.

Hogy a TV-s műsorvezető küld-e pénzenergiát, vagy konkrétan meg tudja-e jósolni valakinek a  szerencse számait azt nem tudom. Hallottam már olyanról, aki visszatelefonált és azt mondta, működött a dolog. Hogy ez valóban így van-e, azt sem tudom.

Azt viszont tudom, ha valaki úgy éli mindennapjait, hogy várja a jót, várja a pénzt, ezzel működésbe hozza a vonzás törvényét és a várt dolgok előbb-utóbb bekövetkeznek.

Nem azt mondom, hogy ez egyik napról a másikra megy. Sőt ha pozitívan gondolkodunk, akkor sem biztos, hogy 2 héten belül ránk szakad a lottóötös.

Abban viszont biztos vagyok, ha napról napra úgy kelek fel és úgy élem az életem, hogy igenis elvárom a pozitív dolgokat, elvárom a pénzt, akkor hamarosan el is fog jönni.

Van akinek ehhez egy emelt díjas telefon kell, van aki eldönti magában és valóban várja a jót, és a pénzt.

Ön melyik?

Várom a hozzászólásokat, véleményeket.