Változtatás,  Vonzás törvénye

A Vonzás Törvénye igenis működik!

 

Sokat hallhattunk már az Univerzum egyik alaptörvényéről, a Vonzás Törvényéről. A jó hír az, hogy a Vonzás Törvénye igenis működik, csak meg kell tanulnunk helyesen alkalmazni a gyakorlatban.

A vonzás törvénye

A Vonzás Törvénye mindig működik

A Vonzás Törvénye mindig jelen van életünkben, és mindig működik. Akár tudunk róla, akár nem. Akár hiszünk benne, akár nem.
Az mindegy, hogy Ön milyen nemű, milyen korú, merre él, milyen iskolai végzettséggel rendelkezik, mivel foglalkozik, milyen a családi állapota és milyen a vallási, vagy politikai hovatartozása, vagy milyen az anyagi helyzete.

Kb. úgy lehet elképzelni, mint a gravitációt, vagy az elektromosságot. Mindkettő működik, habár fizikailag nem láthatjuk, nem tapinthatjuk, de a hatása érzékelhető (ha elengedek valamit, leesik; ha bedugom a lámpát a konnektorba és bekapcsolom, világít).

 

De miről is szól a Vonzás Törvénye?

Képzeljük el magunkat, mint egy nagy, élő mágnest.
Olyan helyzeteket vonzunk magunkhoz, melyek összhangban vannak uralkodó gondolatainkkal. Éppen ezért a saját világunkat is mi magunk alkottuk meg és alkotjuk is meg folyamatosan. Mivel gondolatainknak teremtő ereje van, ezért ha valamiről elhisszük, hogy hogy lehetséges, az valósággá válik.

 

Minél jobban irányítja figyelmét egy dologra, annál több lesz belőle:

  • Ha negatív dolgokra összpontosít (pl. azon gondolkodik folyamatosan, hogy nincs pénze), akkor ezen negatív dolgokból kap még többet (nem is lesz pénze, még több számla lesz az asztalon, váratlan kiadások keletkeznek).
  • Ha viszont gondolati pozitívak (pl. “mindig elég pénzem van mindenre, amit csak akarok”), akkor ezen pozitív dolgokat fogja bevonzani életébe (tehát mindenre lesz pénze, amit szeretne, új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt , akár új munkalehetőséget kap, vagy egyszerűen csak érkezik egy nyeremény).

Jelen példában az anyagi helyzetre volt kihegyezve, de a Vonzás Törvénye minden területen működik. Mindent magához tud vonzani, ami -kellő ideig- a fejében jár, hiszen a hasonló a hasonlót vonzza.

 

A Vonzás Törvényét tudatosan kell alkalmazni!

Ahogy említettem, működik pozitív gondolatok és működik negatív gondolatok esetén is. Pozitív gondolatok esetén pozitív eseményeket, történéseket vonz be, negatív gondolatok esetén jönnek a problémák, és a gondok.

Tehát ha most úgy érzi, hogy ez nem működik, az azért lehet, mert uralkodó gondolatai negatívak. A Vonzás Törvénye Önnél is működött, csak épp a negatív gondolatai mellé ugyanilyenen frekvenciájú (negatív) eseményeket vonzott be.

 

Ha szükséges, változtasson gondolatain!

Ha sok minden más nem is, de a gondolkodás szabadsága mindenkinek megadatott. Ön dönt arról, hogy min járnak gondolatai.

Melyiket választja?

  • Pozitív, vagy negatív gondolatok?
  • Bőség, vagy a hiány (számlák)?
  • Egészség, vagy a betegség?
  • Kapcsolat, vagy az egyedüllét?
  • “Ma megint egy kemény napnak nézünk elébe!”, vagy “Ma jobbnál jobb dolgok történnek velem”?

Ne feledje: Amilyenek uralkodó gondolatai, olyan eseményeket fog magához vonzani! A Vonzás Törvénye Önnél is működik.